Odotushuone ja koira

Odotushuone on mukava ja rauhallinen.

Rokotukset ja terveystarkastukset

Vuosittaisen rokotuskäynnin yhteydessä eläimelle tehdään terveystarkastus ja annetaan neuvoja lemmikin hoidosta ja ruokinnasta. Esimerkiksi hampaiden kunto tarkistetaan ja tarvittaessa hammashoito voidaan tehdä erikseen sovittavana ajankohtana. Terveystarkastuksen yhteydessä pyritään löytämään mahdolliset sairaudet ajoissa. Ikääntyvien kissojen ja koirien ennaltaehkäisevällä hoidolla voidaan usein pidentää lemmikin elinikää. Kliinisen tutkimuksen lisäksi eläimen kunto voidaan tutkia kokeiden avulla. Näin varsinkin monet sisätautisairaudet pystytään toteamaan ajoissa ja aloittamaan hoito ennen kuin sairaus on edennyt niin pitkälle, ettei se ole enää hoidettavissa.

Myymme valmisruokia erityisruokavaliota noudattaville koirille ja kissoille

Jos haluat tilata lemmikillesi tiettyä dieettiruokaa, teemme tilaukset keskiviikkoisin ja saat sen torstaina.

Röntgenhuone

Käytössämme on myös röntgen- ja ultraäänilaitteet

Röntgenhuone ja Janne

Vastaanotollamme on monipuoliset valmiudet hoitaa erilaisia sairauksia.

TERVEYDENHOITO – OLEELLINEN OSA LEMMIKIN HYVINVOINTIA

Eläinlääkäri on lemmikkiäsi varten. On hyvä käydä näyttäytymässä eläinlääkärille muulloinkin kuin hätätapauksissa. Jos olet epävarma ja kaipaat neuvoja niin soita! Autamme mielellämme.

Sairaan eläimen hoito

Jos lemmikkisi sairastuu, soita vastaanotollemme ja annamme ensiapuohjeet ja tarvittaessa sovimme vastaanottoajasta.
Vastaanotollamme on monipuoliset valmiudet hoitaa erilaisia sairauksia. Käytössämme on röntgen, ultraääni, leikkaussali, laboratorio. Tarpeen vaatiessa ohjaamme lemmikkinne verkostomme kautta erikoislääkärin vastaanotolle.

Tunnistusmerkinnät, terveystodistukset ja passit

Lemmikin tunnistusmerkintä on pakollinen osallistuttaessa virallisiin koiranäyttelyihin tai kokeisiin sekä tiettyihin maihin matkustettaessa. Matkustettaessa EU:n alueella on koirilla ja kissoilla oltava pakollinen lemmikkieläinpassi (passi kelpaa myös useissa muissa maissa). Tunnistusmerkintä nopeuttaa myös karanneen lemmikin kotiin saattamista, kun omistajan tiedot ovat merkinnän perusteella löydettävissä. Suosittelemme tunnistusmerkintää mikrosirulla. Tunnistusmerkintä voidaan tehdä myös tatuoimalla.

 

Hoitohuone

Käytössämme on leikkaussali ja laboratorio.

Hammastoito uudistuu

Säännöllinen hammashoito on tärkeää lemmikkisi hyvinvoinnille. Se ehkäisee ennalta monenlaisia sairauksia ja parantaa lemmikkisi hyvinvointia. Koirien ja kissojen hammashoito on uudistunut radikaalisti viimeisen vuosikymmenen aikana. Syynä ovat kehittyneemmät tutkimusmenetelmät ja asenteiden muutokset omistajien motivaatiossa hoitaa lemmikkiensä hampaita Hammashuolto on merkittävä osa lemmikkien terveydenhoidossa. Ilman aktiivista hammashuoltoa lemmikkien hampaisiin alkaa kertyä plakkia ja hammaskiveä, joka ylläpitää jatkuvaa ientulehdusta suussa. Tämä voi pitkällä aikavälillä aiheuttaa vakaviakin hammas- ja suuongelmia, jotka heijastuvat eläimen yleiskuntoon ja terveyteen. Olemme huomanneet valtavan eron ikääntyneen lemmikkinsä yleiskunnossa ja vireystilassa säännöllisten hammashuoltojen jälkeen. Käytössämme on hammashoitoyksikkö, hammasröntgen ja digitaalinen kehitysohjelma. Näillä määritellään tarkasti hampaiden kunto ja hoitotarve. Nyt asiallinen ja tarkka hammashoito on mahdollista.

Marsut ja kanit